Skip to main content

Passie voor bakken!

Zus en Zoet is ontstaan vanuit twee zussen met een passie voor ondernemen, organiseren, bakken en gezelligheid. Nadat het idee om een eigen zaak op te richten drie jaar heeft gerijpt in ons hoofd en hart, werd de drive en goesting om ermee te beginnen simpelweg te groot om nog langer te wachten!

Een bakbox kopen bij Zus en Zoet gaat niet alleen over het gemak om alles bij je thuis te ontvangen, maar ook het plezier van de doos samen te openen met de kindjes of evengoed een momentje me-time. Het openen van de bakbox is een echte ontdekking. Hoe gaan we jou dit keer in de watten leggen? Het is spannend wachten van zodra je je bestelling geplaatst hebt totdat de postbode het aan de deur brengt. Maar eens je jouw bakbox van Zus en Zoet opent, kom je thuis.

Zus en Zoet is dé webshop voor iedereen die het gezellige van thuis bakken wilt combineren met écht bakgemak. In een wereld waarin niemand tijd heeft en niemand weet wat cadeau te geven, brengen wij het je thuis geleverd met een simpele klik. Ook wie glutenvrij, suikervrij of zelfs lactosevrij willen bakken, kan meegenieten van ons overheerlijk assortiment!