Skip to main content

Op zoek naar een origineel eindejaarscadeau?

Ons B2B-aanbod

Ben je nog op zoek naar een leuk eindejaarscadeau voor jou en je collega’s? En wil je eens iets anders geven dan een cadeaubon of een fles wijn?

Zus en Zoet biedt bakboxen aan speciaal voor bedrijven. Dit originele cadeau kan je helemaal personaliseren en aanpassen aan jouw bedrijf! Om een gepersonaliseerde bakbox te bestellen voor je collega’s bieden we twee mogelijkheden aan.

Om een gepersonaliseerde bakbox te bestellen bieden we  twee mogelijkheden aan:

Ofwel kies je voor een themabox uit ons assortiment (zoals bijvoorbeeld sinterklaaskoekjes, kerstkoekjes, een taart of winterkoekjes) ofwel kies je een basisbox met koekjesuitstekers, decoratiemix en glazuur aangepast aan de kleuren en/ of activiteiten van je bedrijf.

Leuke extra’s zoals een kleine of grote fles cava zijn zeker mogelijk. We kunnen ook aan elke box een persoonlijk kaartje toevoegen met een leuke boodschap van jouw bedrijf aan alle werknemers.

Timing

Onze eindejaarsplanning vult zich elk jaar heel erg snel. Op tijd bestellen is dan ook aangeraden zodat wij met de nodige zorg jouw origineel B2B eindejaarscadeau kunnen klaarmaken.  Zo kan jij je werknemers van een gepaste bedanking voorzien op het tijdstip dat jij kiest.

Bel ons gerust even op om samen de planning en beschikbaarheid af te stemmen.

Transport

Je kan ervoor kiezen om de bakboxen op 1 locatie te laten leveren (zoals bijvoorbeeld het hoofdkantoor). Een transport volgens jouw wensen komt op €30, ongeacht de hoeveelheid. Een andere optie is om de bakboxen bij de werknemers thuis te laten leveren, waarbij we graag een offerte op maat uitwerken. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Tevreden klanten:

Offerte aanvragen of vragen?

Heb je nog vragen of wil je graag bestellen? Neem in dat geval snel contact met ons op! Dat doe je door een mailtje te sturen of ons even op te bellen. Tot snel!